Loading...

Decora este un sistem inovator de decorare pentru gresie, sticlă și materiale de construcție. Fiabilitatea, ușurința în utilizare, robustețea și întreținerea minimă sunt doar câteva dintre caracteristicile sale. Cu 12 culori și o gamă completă de capete de imprimare, Decora oferă imprimare UV/LED, ceea ce vă permite să creați produse unice, crescând astfel randamentul și reducând timpul de nefuncționare. Alegeți Decora pentru o soluție de decorare cu adevărat de încredere.

FEELink este o soluție inovatoare dezvoltată de colaborarea dintre TecnoFerrari Group și Esmalglass Group, ce permite producția de plăci ceramice de înaltă calitate cu o viteză mai mare și o precizie sporită. Prin intermediul acestei tehnologii avansate de conectare digitală, companiile pot reduce costurile și îmbunătăți productivitatea, oferind produse ceramice de calitate superioară pentru industria ceramicii.

Materiale diferite

Sticlă

Imprimanta digitală TecnoFerrari reprezintă excelența în acest sector datorită celor 4 patente ale sale.

Placi ceramice

TecnoFerrari a creat o imprimantă digitală cu definiție grafică realistă, manipulare ușoară și întreținere redusă.

Lemn

Decora este soluția digitală ideală pentru imprimarea pe lemn care permite crearea de efecte 3D și embosare cu aspect natural.

Fibrociment

TecnoFerrari a creat o imprimantă digitală cu definiție grafică realistă, manipulare ușoară și întreținere redusă.

Imprimante

Cu tehnologii de imprimare de ultimă generație, TecnoFerrari oferă o acuratețe sporită în detaliile și naturalețea materialelor de construcție și design. Indiferent de format, material sau cap de imprimare utilizat, fiecare eșantion tipărit este caracterizat de o rezoluție înaltă și de aceeași calitate impecabilă. Alegeți TecnoFerrari pentru soluții de imprimare de încredere, pentru a obține produse de construcție și design de cea mai înaltă calitate.

TecnoFerrari introduce o nouă eră a decorării pentru gresie prin inovarea procesului de vitrare. Cu efecte 3D bogate aplicate pe stratul de bază și stratul superior, și proprietăți anti-alunecare și anti-bacteriene pentru protejarea gresiei, produsul final oferă un aspect deosebit de natural și de durabil. În plus, tranzițiile mate spre lucioase pe stratul superior oferă un efect unic și estetic. Descoperiți noile texturi și reliefuri 3D pentru a transforma gresia într-un element unic de design. Alegeți TecnoFerrari pentru a beneficia de proprietăți de înaltă calitate pentru decorarea gresiei dumneavoastră.

risorsa 287printhead

TecnoFerrari a urmat întotdeauna o filozofie de a oferi valoare adăugată produselor sale prin maximizarea performanței fiecărui model de cap folosit. Această abordare se reflectă în tehnologia noastră emblematică, care a ajuns la vârful calității imprimării plăcilor ceramice după 6 ani de dezvoltare și îmbunătățire continuă.

Suntem în permanență în căutarea de noi tehnologii și îmbunătățiri pentru capetele noastre de imprimare, astfel încât să putem oferi cele mai bune rezultate pentru orice soluție de producție și condiție. Fiecare proiect este special pentru noi, iar nevoile și cerințele clienților noștri sunt mereu o prioritate în procesul nostru de dezvoltare.