Încă de la începutul activității sale, TecnoFerrari și-a axat eforturile spre dezvoltarea de soluții inovatoare, având în vedere simplificarea proceselor și îmbunătățirea performanței. Compania își concentrează atenția asupra îmbunătățirii tehnologiei de imprimare, pentru a oferi clienților săi cele mai bune rezultate în orice condiții și soluții de producție. Fiecare proiect este special creat pentru a satisface nevoile specifice ale clienților.

Într-un mediu tehnologic în continuă schimbare, angajații noștri pasionați joacă un rol crucial în dezvoltarea de soluții inovatoare care să simplifice procesele și să îmbunătățească performanța. În calitate de companie, suntem deschiși la propuneri și idei noi, dar ne concentrăm pe cele realizabile și concrete care să ne ajute să progresăm în domeniul nostru. Încurajăm colaborarea și creativitatea pentru a dezvolta soluții eficiente și inovatoare.

1966

La începutul anilor 1960, Giancarlo Ferrari, împreună cu un partener, a început să producă matrițe pentru plăci și sisteme pentru presare.

1980 – 1990

TecnoFerrari devine o referință în sectorul de automatizare logistică și decorare digitală în întreaga lume

Prezent

Experiența inginerilor noștri ne permite să proiectăm soluții eficiente personalizate, cu privirea către viitorul automatizării
În 1999, TecnoFerrari a deschis o reprezentanță în România pentru a fi mai aproape de clienți și a le oferi soluții de calitate. Prin această extindere, TecnoFerrari a consolidat poziția pe piața locală și a devenit un partener de încredere pentru companii din industria ceramicii.