Soluții pe măsura

Fiecare fabrică are particularitățile ei. Din acest motiv, fiecare nouă implementare de Vehicule Ghidate Automat (AGV) este în sine un proiect nou. Desigur că având experiența a peste 2.000 de AGV-uri realizate în diverse industrii, TecnoFerrari se prezintă ca unul dintre cei mai experimentați constructori de astfel de vehicule.

 

Cum se începe

Prima operațiune la începerea proiectului este identificarea punctelor de conexiune cu sistemul în care se dorește implementarea vehiculului. Se definește și tipologia containerului (dacă este cazul) sau a formei mijlocului transportat. După această fază și definirea frecvenței de preluare într-o zi, se determină numărul vehiculelor necesare deservirii automate a ciclului de fabricație și dimensiunea lor. În acest moment se poate face oferta comercială.

 

Cum se continuă

După semnarea contractului, se pot particulariza toate opțiunile, privind modul de prezentare statistic, interfața grafică a calculatorului central, codificarea produselor, ș.a.m.d.
Este definitivat proiectul tehnic, după care se pot transmite desenele tehnice aferente proiectului. Punerea în funcțiune a sistemului este asigurată de către tehnicienii TecnoFerrari, împreună cu tehnicienii clientului. Se asigură de asemenea școlarizarea personalului clientului.

 

Cum se finalizează proiectul

După verificarea tuturor condițiilor necesare, a operațiunilor manuale și a prezenței tuturor elementelor de securitate, sistemul este pus în ciclu automat și observat pentru o perioadă de timp, pentru efectuarea unor eventuale reglaje de finețe. După această fază, sistemul poate lucra automat, fără supraveghere permanentă.

 

 

 

AGV în industria hârtiei