Industrii în care suntem prezenți

Industria mecanică

Putem transporta și gestiona orice fabrică de piese mecanice, transportând containerele (sau alte structuri) cu piese de la o operațiune la alta sau în magazii.

Detalii

Industria materialelor de construcții

AGV-urile pot transporta orice palet cu materiale de construcție (începând cu cărămidă, țiglă, obiecte sanitare, polistiren, adezivi, membrane, etc) de la paletizare până în magazii sau pe rampe de încărcare.

Detalii

Industria hârtiei

În industria hârtiei există necesitatea de a manipula cu precizie colete de greutate mare în condiții de maximă siguranță. AGV-urile sunt cele mai sigure astfel de mijloace care pot gestiona aceste manipulări interfazice.

Detalii

Industria ceramică

Există tipuri de AGV-uri capabile să gestioneze o linie de pudră porțelanată colorată, mutând silozurile în zonele de încărcare sau amestecare, AGV-uri care transportă vagoneții de stocaj al plăcilor presate, AGV-uri care tansportă paleții cu produsele finite în magazii.

Detalii

Industria chimică și farmaceutică

În camerele albe sau gri sunt puține mijloace tehnice care pot asigura manipulările dintr-o parte în alta. AGV-urile pot intra în astfel de camere, pot prelua medicamentele parțial ambalate și le poate transfera în zona de ambalare finală, poate aproviziona cu casete goale posturile de lucru sau poate executa orice operațiune este dorită.
De asemenea, în fabricile de produse cosmetice, pot asigura preluarea produselor finite și transportarea lor în depozit, precum și gestionarea depozitului.

Detalii


Industria alimentară

În industria alimentară suntem prezenți în mai multe ramuri, cum ar fi al prelucrării cărnii, în industria de băuturi, în industria panificației, în industria de prelucrare a fructelor și legumelor, șamd.

Detalii