Industria Alimentară

TecnoFerrari s-a născut în 1973, fiind un pionier al automatizărilor industriale în industria ceramică, sector de referință în dezvoltarea de noi tehnologii, care s-au dovedit foarte eficiente pentru toate industriile unde este nevoie de manipulare automată, în industrii precum alimentară, băuturi, hârtie, materiale de construcții, farmaceutică.

Flexibilitatea pe care TecnoFerrari a câștigat-o îi permite să creeze soluții ad hoc pentru fiecare sector, având deja experiența de a construi mașini din oțel inoxidabil, care pot lucra atât în camera gri, cât și în camera albă a industriei alimentare.

În industria alimentară suntem prezenți în mai multe ramuri, cum ar fi al prelucrării cărnii, în industria de băuturi, în industria panificației, șamd.

AGV-urile pot transporta produsele încărcate pe vagoneți, în containere sau în alte forme de structuri, preluându-le din zona mașinilor de încărcat, către sălile de tratament termic sau alte faze tehnologice, de la faza de ambalare pentru a le transporta în magazii sau săli de depozitare, etc.

Mai jos puteți viziona un film cu un astfel de AGV și descărca prospectul acestuia.

📁Pliant AGV industria alimentară